System Informacji o Projektach Uczelnianych UNIWERSYTET GDAŃSKI
Zaloguj
Lista projektów
Nazwa: Uwarunkowania absorpcji środków unijnych przez sektor żywnościowy i jednostki samorządu terytorialnego. Analiza i rekomendacje
Opis: Badania dotyczące czynników wewnętrznych i zewnętrznych absorpcji środków unijnych, barier dostępu do tych środków, źródeł finansowania projektów strukturalnych realizowanych przez sektor żywnościowy i jednostki samorządu terytorialnego, wpływu absorpcji
Typ: Polski grant naukowo-badawczy
Budżet: Powyżej 120.000 PLN
Rok zakończenia: 2010
Słowa kluczowe: Sektor żywnościowy, jednostki samorządu terytorialnego, fundusze strukturalne
Wydział: Wydział Zarządzania
PKD [sekcja]: M. Działalność profesjonalna, naukowa i techniczna
PKD [dział]:
PKD 2 [sekcja]:
PKD 2 [dział]:
Autor wpisu: Angelika Kędzierska-Szczepaniak
Kierownik projektu: Maria Jastrzębska
Uczestnicy: