|
Nazwa: |
Uwarunkowania absorpcji środków unijnych przez sektor żywnościowy i jednostki samorządu terytorialnego. Analiza i rekomendacje |
Opis: |
Badania dotyczące czynników wewnętrznych i zewnętrznych absorpcji środków unijnych, barier dostępu do tych środków, źródeł finansowania projektów strukturalnych realizowanych przez sektor żywnościowy i jednostki samorządu terytorialnego, wpływu absorpcji |
Typ: |
Polski grant naukowo-badawczy |
Budżet: |
Powyżej 120.000 PLN |
Rok zakończenia: |
2010 |
Słowa kluczowe: |
Sektor żywnościowy, jednostki samorządu terytorialnego, fundusze strukturalne |
Wydział: |
Wydział Zarządzania |
PKD [sekcja]: |
M. Działalność profesjonalna, naukowa i techniczna |
PKD [dział]: |
|
PKD 2 [sekcja]: |
|
PKD 2 [dział]: |
|
Autor wpisu: |
Angelika Kędzierska-Szczepaniak |
Kierownik projektu: |
Maria Jastrzębska |
Uczestnicy: |
|