System Informacji o Projektach Uczelnianych UNIWERSYTET GDAŃSKI
Zaloguj
Lista projektów
Nazwa: Organizacja i zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktu żywnościowego w całym cyklu życia od gospodarstwa do stołu.
Opis: Organizacja i zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktu żywnościowego w całym cyklu życia od gospodarstwa do stołu.
Typ: Polski grant naukowo-badawczy
Budżet: Poniżej 40.000 PLN
Rok zakończenia: 2005
Słowa kluczowe: Organizacja i zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktu żywnościowego w całym cyklu życia
Wydział: Wydział Zarządzania
PKD [sekcja]: M. Działalność profesjonalna, naukowa i techniczna
PKD [dział]:
PKD 2 [sekcja]:
PKD 2 [dział]:
Autor wpisu: Joanna Sadkowska
Kierownik projektu: Małgorzata Wiśniewska
Uczestnicy: