|
Nazwa: |
Organizacja i zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktu żywnościowego w całym cyklu życia od gospodarstwa do stołu. |
Opis: |
Organizacja i zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktu żywnościowego w całym cyklu życia od gospodarstwa do stołu. |
Typ: |
Polski grant naukowo-badawczy |
Budżet: |
Poniżej 40.000 PLN |
Rok zakończenia: |
2005 |
Słowa kluczowe: |
Organizacja i zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktu żywnościowego w całym cyklu życia |
Wydział: |
Wydział Zarządzania |
PKD [sekcja]: |
M. Działalność profesjonalna, naukowa i techniczna |
PKD [dział]: |
|
PKD 2 [sekcja]: |
|
PKD 2 [dział]: |
|
Autor wpisu: |
Joanna Sadkowska |
Kierownik projektu: |
Małgorzata Wiśniewska |
Uczestnicy: |
|