|
Nazwa: |
Badanie mechanizmów warunkujących zdolność wybranych izolatów bakterii z rodzaju Bacillus,do hamowania maceracji tkanki bulw ziemniaka przez patogeny roślin z gatunków Pectobacterium atrosepticum i Dickeya sp |
Opis: |
Badanie mechanizmów warunkujących zdolność wybranych izolatów bakterii z rodzaju Bacillus,do hamowania maceracji tkanki bulw ziemniaka przez patogeny roślin z gatunków Pectobacterium atrosepticum i Dickeya sp |
Typ: |
Inne |
Budżet: |
Poniżej 40.000 PLN |
Rok zakończenia: |
2009 |
Słowa kluczowe: |
Badanie mechanizmów warunkujących zdolność wybranych izolatów bakterii z rodzaju Bacillus,do hamowan |
Wydział: |
Międzyuczelniany Wydział Biotechnologii UG-GUMed |
PKD [sekcja]: |
M. Działalność profesjonalna, naukowa i techniczna |
PKD [dział]: |
|
PKD 2 [sekcja]: |
|
PKD 2 [dział]: |
|
Autor wpisu: |
Krzysztof Bielawski |
Kierownik projektu: |
Wojciech Śledź |
Uczestnicy: |
|